Yüksekokulumuz olarak 15. sini düzenlendiğimiz Bilişim ve Kariyer Günleri etkinliği bu yıl 17-18 Mayıs tarihlerinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. "Satın Almada Digital Dönüşüm", "Bilişim Sektöründe Kariyer", "Metaverse ve NFT" ve "4. Hareket Alanı Siber Savunmada Türkiye" konularının işlendiği etkinlikler yüksek katılım ile gerçekleştirildi. 15. Bilişim ve Kariyer Günleri etkinliğimizin 1. günü etkinliklerine konuşmacı olarak Sunexpress Satın Alma Müdürü Dr. Hakan BEKER, Data Market Teknoloji Çözümleri Direktörü Özkan ÖCAL katıldı. Etkinliğimizin 2. günün de ise konuşmacı olarak katılan MAKÜ Bilgi Tekn. Arş. ve Uyg. Merkz. Müdürü Dr. Öğr. Üy. Onur SEVLİ, Arjeta Bilişimden Dorukhan ALTINAY katıldı. Etkinlik sonrasında konuşmacılarımıza teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi. Konuşmacılarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.