Yüksekokulumuz Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Programı tarafından, Uluborlu Belediyesi Düğün Salonunda, “3 Aralık Engelliler Günü” farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Semih Doğrukol, İbrahim Etem Erbil Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selim Sönmez ve kurum sakinleri, Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Öğretim Elemanları ve öğrenciler katılmıştır. Birbirinden güzel sahnelerin olduğu programa yoğun ilgi gösterilmiştir. Kurum sakinlerinin program içerisinde aktif rol alması etkinlikleri daha anlamlı ve amacına uygun hale getirmiştir. Programda emeği geçen Öğr. Gör. Hatice Oğuz, Öğr. Gör. Tuba Lorcu, Öğr. Gör. Ziya Yıldız ile Engelli Bakım ve Rehabilitasyon öğrencilerine yürekten teşekkür ederiz.

Etkinlik Resimlerin tamamı için Tıklayınız