Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı yıl sonu öğrenci sergisi 02 Haziran 2023 tarihinde IYAŞ Park Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Açılışa Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz ÇATAL, Rektör Yardımcıları Prof. Dr.Ramazan ÖZÇELİK, Prof. Dr. Ayhan GÖSTERİT, Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Hamdi MÜCEVHER, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. İnan GÜMÜŞ, Öğr. Gör. Şadi TÜLÜ, Grafik Tasarımı Programı Öğretim Elemanları, Uluborlu Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kemal ERDİL ve eşi Hamide ERDİL, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Dekan ve Müdürler, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı olarak bu yıl 8.’si düzenlenen yıl sonu öğrenci sergisinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde farklı dersler kapsamında üretilen öğrenci çalışmalarından 112 eserden oluşan bir seçki izleyicilerin beğenisine sunuldu. Sergi kapsamında; ambalaj tasarımı, yayın grafiği, foto manipülasyon, illüstrasyon, kurumsal kimlik, amblem ve logo, broşür, portfolyo, piktogram, kufi yazı tasarımı, tipografi, nokta, çizgi, leke çalışmaları yer aldı. Sergi 04 Haziran Pazar gününe kadar gezilebilir.