Yayın Tarihi: 28.09.2023 17:55

Değerli Öğrencilerimiz ve Öğretim Elemanları;

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı güz döneminde üniversitemiz Mobil uygulaması ile veya OBS üzerinden öğrenci yoklamaları alınacaktır.

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans eğitim ve Öğretim SınavYönetmeliğinin 20. Maddesine göre (7) Bir dersin yarıyıl/yılsonu ve bütünleme sınavına girebilmek için;

a) Kayıt yenilemek,

b) Örgün öğretim programlarında uzaktan öğretim yoluyla verilen dersler de dahil teorik dersin en az % 70’ine devam etmek,

c) Örgün öğretim programlarında dersin, varsa uygulama ve laboratuvarının en az % 80’ine devam etmek ve başarılı olmak, gerekir. Uzaktan öğretim MYO öğrencilerinin devam zorunluluğu şartı bulunmamaktadır.

Mobil ISUBÜ-Yoklama Yardım Kılavuzu için tıklayınız

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ders DevamınınTakibi Uygulama Esasları (İSUBÜ-Mobil Yoklama)

ISUBÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı