Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pandemi Dönemi öğrencinin yapabileceği staj seçenekleri;

İşyerinde Normal Sürede (AKTS şartı bulunmamaktadır)

İşyerinde %50 Azaltılmış Sürede (AKTS şartı bulunmamaktadır)
Uzaktan Ödev, Proje veya Araştırma Olarak (önlisans programları için en az 90 AKTS'lik dersten, lisans programları için en az 180 AKTS'Iik dersten başarılı olmak)
  Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pandemi Dönemi “Yaz Stajı Uygulama Esasları” na göre kendi bulacağı işyerinde staj yapacak öğrenciler OBS üzerinden 1. İşyerinde Normal Sürede Yapmak istiyorum seçeneğini seçerek normal staj işlemlerine devam edecektir.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pandemi Dönemi “Yaz Stajı Uygulama Esasları” na göre kendi bulacağı işyerinde staj yapacak öğrenciler OBS üzerinden 2. İşyerinde %50 Azaltılmış Sürede Yapmak istiyorum seçeneğini seçerek normal staj işlemlerine devam edecektir.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pandemi Dönemi “Yaz Stajı Uygulama Esasları” na göre kendi bulacağı işyerinde staj yapacak öğrenciler OBS üzerinden 3. Uzaktan Ödev,Proje veya Araştırma Olarak Yapmak İstiyorum seçeneğini seçerek Staj Yapılacak Firma olarak İl-ISPARTA Firma- “ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM STAJI” seçerek staj işlemlerini başlatacaktır. Staj Ödev, Proje veya Araştırma konuları birimlerin web sayfalarında bölüm staj komisyonları tarafından ilan edilecektir. Bu konulara göre staj dosyası hazırlanıp OBS üzerinden sisteme yüklenecektir. OBS’ye yüklenmesinin mümkün olmadığı durumlarda staj komisyonuna fiziki olarak teslimi yapılacaktır.