Yayın Tarihi: 06.02.2024 12:49

Yüksekokulumuz Grafik Tasarımı Programı Öğrencilerimizin Çalışmaları “100 Yılın Yansıması” adlı Uluslararası Jürili Karma Sergide Yer Aldı.

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi farklı disiplinlerdeki sanatçıları bir araya getirmeyi amaçlayan “100 Yılın Yansıması” başlıklı Uluslararası Jürili Karma Sergi düzenlemiştir. Yüksekokulumuz, Grafik Tasarım Programı 2. sınıf öğrencilerimiz Fatoş ŞEN ve Elif GÜVEN’nin Cumhuriyet değerlerinden ilham alarak ürettikleri afiş çalışmaları, jüri tarafından sergilenmeye değer bulunmuştur.

Resim, hat, kaligrafi, seramik, tekstil, geleneksel sanatlar, çini, fotoğraf, özgün baskı ve dijital teknoloji gibi farklı disiplinlerinden 127 eserin yer aldı sergi Ocak ayı içerisinde Yalova Kent Müzesi’nde ziyarete açılmıştır.

Öğrencilerimizi üretimlerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.