Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER tarafından Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Burhan DUMAN düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL’dan devraldı. Yüksekokul Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL yaklaşık 6 yıl süren müdürlüğü dönemde görevlerini özveri ile yerine getiren tüm Akademik ve İdari Personele teşekkür ederek, Dr. Öğr. Üyesi Burhan DUMAN’a yeni görevinde başarılar diledi.

Görevi devralan Dr. Öğr. Üyesi Burhan DUMAN, Yüksekokula yaptığı çok kıymetli hizmetlerden dolayı Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL’a teşekkür ederek, kendilerine plaket ve çiçek takdim etti.

Ayrıca; Türkiye genelinde Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulları içerisinde 19.su, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindeki Meslek Yüksekokulları içerisinde 18.si olan Isparta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu’na kurucu müdür olarak atanan Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL’u tebrik ederek yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.